"Hjärnan går att träna, precis som kroppen!"


Therese Albrechtson är en av alla de personer som upptäckt fördelarna med "Personligt MÄSTERSKAP". Hon är en fantastisk person, som inspirerar och är en förebild för andra. Hon är tjejen som VÅGAR VINNA, som tror på sig själv och alltid ser möjligheterna...

Läs mer om Therese och ta del av hennes tankar här >>
 


Personligt MÄSTERSKAP har blivit som en drog...

"Personligt MÄSTERSKAP har blivit som en drog. Det är ett måste för att jag skall må bra, hitta balans och harmoni i livet. Jag tog mig upp på benen genom en svår kris i livet. Varje dag innan jag går och lägger mig lyssnar jag för att komma ner i varv. Även när jag skall hålla föreläsningar tycker jag det är en bra avkoppling att lyssna till lektionerna och på så sätt hitta en bra kombination av lugn och tändning. Jag tror att om fler personer hade tränat mer mental träning och utnyttjat de verktyg som finns så hade vi generellt fått ett bättre välmående, och balans i livet"

Therese Albrechtson, Europe´s best young Entrepreneur 2008Det var som om någon kom och låste upp hela huvet på mig...


christer andersson_150"Efter att ha gått igenom hela programmet har jag fått en helt annan syn på livet. Jag lägger mer kraft och tid på min familj och mina vänner än tidigare. De saker som verkligen betyder något och är viktiga är de jag lägger kraft på nu för tiden. Jag känner mer glädje och skratt hemma, jag är lugnare som person och inte så stressad. Jag är mycket tacksam för Personligt MÄSTERSKAP"


Christer Andersson

Läs Christers berättelse här >>... Här är några fler personer som vi haft förmånen att arbeta med…


Personligt MÄSTERSKAP har effekt både fysiskt och psykiskt...

"Jag sover mycket bättre och min spänningshuvudvärk har försvunnit. Jag känner mig också starkare som människa. Träninsprogrammet har bidragit till min personliga utveckling genom att det har gjort att jag hanterar situationer som jag tidigare upplevde som stressande. Jag känner en trygghet i mig själv idag. Jag vågar lita på min kapacitet."

Sara Edling, Herrljunga


Klarsynt och effektiv...

"Personligt Mästerskap har för mig varit ett viktigt verktyg för att hitta lugn och harmoni inom mig själv. Vilket resulterat i en mängd positiva faktorer såsom bättre hälsa, mer givande och harmoniska kontakter med andra människor, samt inte minst en större klarsynthet och effektivitet."

Leon Styhre, IT-konsult


Alldeles rätt för mig...

"Personligt Mästerskap gör att det är möjligt att få en upplevelse, som just jag behöver, precis vid det tillfälle som blir alldeles rätt för mig. Personligt Mästerskap är  ett redskap med melodiös röst och suverän musik som kommit att påverka mig precis på det sätt som jag vill. Personligt Mästerskap är bra för mig och på det sättet blir det bra för min omgivning."

Susanne Lantz, Verksamhetschef, Helsingborgs stad


Ny insikt...

"Mental träning har gett mig en ny insikt i vad gäller den lilla kapacitet vi egentligen använder av våra resurser. Hjärnan går också att träna, precis som kroppen. Jag blev trygg, fick mer ork, bättre beslutsfattare men viktigast av allt, en bättre människa!"

Sofie, GöteborgMycket bra!


"Att diskutera om sig själv och att ha en Axiologisk profil som stöd i diskussionen gör att det blir en helt annan tyngd. Man resonerar kring något konkret. Med Axiologin får jag en mycket mer samlad bild av mig själv. Tack igen för en mycket bra session."

Anders Kvibäck, Växjö


Jobba mot ditt mål...

"Målbildsträningen är min favorit. På ett sätt kan man se det som att dagdrömma om vem du vill bli, vad du egentligen vill vara, och sen börja jobba mot ditt mål!"

S.Lilja/Trac 06


Kul!

"Kul, ärligt, humoristisk, förstående, "självupplevt", välgörande!"

Birgitta Carlsson, Lärare KY-Akademien, Studium Göteborg


Engagerat...

"Omväxlande, överraskande, engagerat, Högsta betyg!"

Monika Rydquist, Lärare KY-Akademien, Studium Göteborg


Toppenbra!

"Trevligt avslappnat genomförande i positiv approach till oss deltagare. Utmärkta belysande exempel. Toppenbra! Högsta betyg! Ni kompletterar varandra utmärkt."

Birgitta Friberg, Utbildningsledare KY-Akademien, Studium Göteborg

Bra  samspel...

"Bra samspel, trevliga och mänskliga kursledare."

Claes Westerberg, Rektor och chef KY-Akademien, Studium Göteborg
referenser

"Personligt MÄSTERSKAP
 har blivit som en drog"


theresa

theresesig_190

Therese Albrechtson
Europas bästa entreprenörbeha_200px

Företag och Kunder
som vi arbetat med...

Alingsås kommun
Ystad Kommun
Borås Kommun
Skurups Kommun
Helsingborgs stad


KY-Akademien, Göteborg
Nordic Institute of MTNLP AB
ProCivitas Privata Gymnasium
Rentokil Sweden
Promas AB
Sundolitt
Vip-consulting AB
Xtravaganza AB
Neurologiska Sjukgymnastik
institutet Malmö AB
Göteborgs Symfoniker AB
Ahlströmmer gymnasiet, Alingsås
Johnson Controls AB
Estrella
Eskadern Företagsutveckling
Campus Varberg, KY-utbildning

p_021

Mental Träning gör
dig
sju år yngre!

Artikel i Dagens Industri om hur
Mental Träning
påverkar det
fysiska åldrandet.